علت خراب شدن پکیج (عیب یابی و رفع مشکل)

علت خراب شدن پکیج (عیب یابی و رفع مشکل)

پکیج‌ها به دلایل مختلفی ممکن است دچار اختلال شوند و دیگر عملکرد سابق را نداشته باشند. این خرابی می‌تواند باعث بروز مشکلات مختلفی شوند. از نمونه‌های این مشکلات باید به کم بودن فشار، گرم نکردن آب، روشن نشدن مشعل و … اشاره کنیم. در این مقاله می‌خواهیم به بررسی علت‌های خراب شدن پکیج اشاره کنیم و نکات کلیدی بهینه‌سازی عملیات عیب‌یابی آن را برایتان توضیح دهیم. اگر این نکات را رعایت کنید، بهبود قابل توجهی را در عملکرد و کیفیت پکیج‌های خود خواهید داشت. در ادامه مقاله همراه ما باشید.

عیب‌یابی پکیج

اولین قدمی که در عیب یابی پکیج‌ ها باید بردارید، شناسایی مشکل و خطاهای موجود است. برای اینکار، باید از ابزارهای مختلفی مثل لاگ‌ها، روش‌های دیباگ و تحلیل داده‌ها بهره ببرید. با تحلیل دقیق این اطلاعات، ابتدا علت خطا را شناسایی کرده و سپس به سمت رفع آن قدم خواهید برداشت.

لیست عیب یابی آبگرمکن ها

اگر در انجام فرایند عیب‌یابی پکیج نمی‌دانید از کجا باید شروع کنید ما در ادامه برای شما یک لیست آماده کرده‌ایم که با توجه به آن می‌توانید قدم به قدم تمام اجزای آبگرمکن خود را بررسی کرده و در صورت نیاز تعمیر کنید. از مواردی که باید در عیب‌یابی پکیج به آن توجه کنید باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • بررسی وضعیت برق و اتصالات سیم کشی
  • بررسی فشار آب ورودی و خروجی پکیج
  • بررسی تنظیمات ترموستات و دماسنج
  • بررسی سطح آب در مخزن توسعه و شیر اطمینان
  • بررسی عملکرد الکترووان و شیر گاز
  • بررسی عملکرد فن دودکش و سنسورهای ایمنی
  • بررسی عملکرد مبدل حرارتی و شیر تخلیه هوا
  • بررسی عملکرد پمپ گردش آب و شیر تنظیم فشار
  • بررسی عملکرد شیر تخلیه رسوب و شیر خالی کن
  • بررسی عملکرد سیستم کنترل و نمایشگر

شما با چک کردن تمام موارد لیست می توانید خودتان عیب‌یابی آبگرمکن را انجام دهید و متوجه شوید مشکل پکیج شما از کدام قسمت است. در ادامه به طور گسترده‌تر به بررسی مشکلات رایج آبگرمکن‌ها می‌پردازیم.

روش حل مشکلات رایج پکیج دیواری

پکیج ها یا دیوار پوش های گرمایشی تجهیزاتی بسیار کاربردی هستند که در فصول سرد سال برای تامین گرمای مورد نیاز خانه ها و ساختمان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دستگاه‌ها با استفاده از انرژی‌های مختلف مثل گاز، برق یا سوخت های جامد مانند زغال سنگ، چوب و … گرمایش مورد نیاز را تولید می‌کنند.

پکیج‌ها دارای ویژگی‌های بسیار مهمی از جمله کارایی بالا، صرفه جویی در مصرف انرژی، طول عمر زیاد و نصب آسان هستند که این موارد توجه بسیاری از مشتریان را به خود جذب کرده و باعث شده‌اند استفاده از آنها با افزایش روزافزون روبه‌رو شود. اما در استفاده از این پکیج‌ها ممکن است با مشکلاتی هم روبرو شوید که برای استفاده مناسب از این پکیج‌ها باید به رفع آنها بپردازید. در ادامه برخی از رایج‌ترین این مشکلات و روش‌های رفع آنها را برایتان توضیح داده‌ایم.

با تمام علائم و نشانه های خرابی پکیج دیواری و نحوه رفع آن آشنا شوید

نشتی پکیج دیواری و بررسی آن

نشتی پکیج دیواری می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. در ادامه برخی از عوامل موثر بر نشتی پکیج را برایتان آورده‌ایم:

  • خوردگی لوله‌ها و اتصالات پکیج
  • ترکیدگی یا شکستگی قطعات پکیج مانند مبدل حرارتی، شیر تخلیه، واشرها و …
  • فشار بالای آب در سیستم گرمایشی
  • نصب نادرست یا نامناسب پکیج
  • عدم رعایت استانداردهای فنی و ایمنی در نگهداری و تعمیر پکیج

خوردگی لوله‌ها در اکثر پکیج‌ها و آبگرمکن‌ها اتفاق می‌افتد و تقریبا اکثر ما حتی برای یکبار هم که شده با این موضوع روبه رو شده‌ایم. لوله‌های مسی بکار رفته در این پکیج‌ها می‌تواند به دلیل استفاده طولانی و یا نصب نادرست دچار مشکل شده باشند. در صورت بروز مشکل در این لوله‌ها باید برای تعویض آنها اقدام کنید و از آنجا که این لوله‌ها بسیار حساس هستند باید حتما آنها را از نوع باکیفیت تهیه کرده و نصب کنید. اگر به دنبال قیمت لوله مسی هستید روی این قسمت کلیک کنید.

پکیج دیواری خود به خود خاموش می‌شود؟

همانطور که می‌دانید پکیج دیواری یک دستگاه گرمایشی است که بر روی دیوار نصب شده و با استفاده از گاز سوخت می‌گیرد. اکثر مدل‌‌های این دستگاه دارای یک ترموستات هستند که این قطعه دمای محیط را اندازه گیری کرده و با تنظیم شعله گاز، دمای مطلوب را حفظ می‌کند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به طور ناگهانی با خاموش شدن پکیج روبه‌رو شوید. این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی باشد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

  • کمبود گاز: در صورتی که منبع گاز قطع شده و یا فشار گاز کافی نباشد، پکیج دیواری سوخت کافی دریافت نمی‌کند و در نتیجه خاموش می‌شود. در چنین حالتی ابتدا باید به سراغ بررسی منبع گاز رفته و در صورت نیاز با شرکت گاز تماس بگیرید.
  • خرابی الکتریکی:از آنجا که این پکیج‌ها با استفاده از برق کار می‌کنند اگر این انرژی قطع شده و یا فیوز آن سوخته باشد، پکیج دیواری نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد و نهایت خاموش می‌شود. در صورت بروز این مشکل ابتدا باید برق دستگاه را بررسی و در صورت نیاز فیوز آن را تعویض کنید.
  • خرابی ترموستات:اگر ترموستات پکیج دیواری به خوبی عمل نکند یا تنظیمات آن اشتباه انجام شده باشند، پکیج دیواری قادر به شناسایی دمای صحیح نخواهد بود و در نتیجه خاموش می‌شود. در این حالت ابتدا باید به سراغ بررسی ترموستات بروید و در صورت نیاز آن را تعمیر و یا تعویض کنید.
  • خرابی سایر قطعات:اگر قطعات داخل پکیج دیواری مانند الکترو وال، شیر گاز، فن، فلام هم دچار خرابی و مشکل شده باشند می‌توانند باعث خاموش شدن خود به خود دستگاه شوند.
با این 7 روش از خرابی پکیج دیواری منزل یا محیط کارت جلوگیری کن

پکیج دیواری روشن نمی شود؟

اکثر این دستگاه‌ها دارای یک پنل کنترل الکترونیکی هستند که با استفاده از آن می‌توان تنظیمات مربوط به دما، فشار، جریان آب و زمان را تغییر داد. روشن نشدن پکیج دیواری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در ادامه برخی از رایج‌ترین دلایل روشن نشدن دستگاه‌ را برایتان توضیح می‌دهیم.

  • کمبود گاز: مشکل کمبود گاز می‌تواند باعث روشن نشدن پکیج هم شود. به عبارت ساده‌تر اگر شیر گاز پکیج بسته باشد یا فشار گاز کم باشد، پکیج نمی‌تواند سوخت را به خوبی دریافت کند و در نهایت روشن نمی‌شود. برای رفع این مشکل، باید اول شیر گاز را باز کرده و بعد فشار گاز را با استفاده از یک منومتر بررسی کنید. دقت داشته باشید که فشار گاز باید در محدوده مشخص شده توسط سازنده پکیج باشد. اگر فشار گاز کم یا بیشتر از حد استاندارد باشد، باید با شرکت توزیع گاز تماس بگیرید و مشکل پیش آمده را گزارش دهید.
  • خرابی مکانیک: خراب بودن قطعات مکانیکی مثل الکترو وان، فن، شیر آب، ترموستات و … می‌توانند مانع از روشن شدن پکیج شوند. در این حالت پکیج نمی‌تواند به درستی کار کند و موفق به روشن شدن نخواهد شد. برای اینکه بتوانید این مشکل را رفع کنید، باید قطعات مورد نظر را با استفاده از دفترچه راهنما پکیج تست کرده و در صورت نیاز آنها را تعویض و جایگزین کنید. انجام این کار چندان سخت نیست و می‌توانید خودتان آن را انجام دهید. اما اگر احساس کردید مهارت کافی ندارید از یک تکنسین متخصص در این حرفه کمک بگیرید.

کلام پایانی

خراب شدن پکیج می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در این مقاله رایج‌تریم آنها را برایتان توضیح دادیم. اگر در رفع مشکل این پکیج‌ها مهارت کافی ندارید هرگز دست به تعمیر آنها نزنید زیرا ممکن است آسیب‌های بیشتری به دستگاه خود وارد کنید. اگر به دنبال خرید لوله گازی مناسب برای پکیج خود می‌گردید حتما از «بازاری» دیدن کنید. این فروشگاه در زمینه فروش لوازم یدکی فعالیت دارد و محصولات بسیار باکیفیتی را ارائه می‌دهد. باتشکر از اینکه تا انتهای مقاله با ما همراه بودید.

مریم حدادی
من مریم حدادی هستم، علاقه‌مند به دنیای تکنولوژی و نویسنده تخصصی اخبار و مقالات مرتبط با گوشی‌های هوشمند. با بهره‌گیری از تجربه و دانش خود، به تحلیل و ارائه اطلاعات دقیق در مورد جدیدترین محصولات و فناوری‌های موبایل می‌پردازم.