دایمنسیتی ۹۴۰۰ اولین چیپست ۳ نانومتری مدیاتک بود و این تولیدکننده نیمههادی تایوانی بار دیگر به استراتژیهای قبلی خود در معرفی نسخه قدرتمندتری از سیلیکون پرچمدار خود پایبند بوده است. این بار، دایمنسیتی ۹۴۰۰+ را داریم که از نسل دوم فرآیند ۳ نانومتری TSMC، که با نام ۳ نانومتری ‘N3E’ نیز شناخته میشود، بهره میبرد تا راندمان انرژی فوقالعادهای را ارائه دهد، تا جایی که چیپست به هیچ هسته کممصرفی برای پیکربندی خود نیاز ندارد. در اینجا جزئیات بیشتری در مورد آخرین اعلامیه آمده است.
قرار است سازندگان گوشیهای هوشمند، دستگاههای خود را که با Dimensity 9400+ کار میکنند، در سهماهه دوم سال به بازار عرضه کنند. این چیپست با حفظ پیکربندی هستههای «تمام عملکرد» که شامل یک ARM Cortex-X925 با فرکانس ۳.۷۳ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-X4 با فرکانس ۳.۳۰ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A720 با سرعت ۲.۴۰ گیگاهرتز است، در مقایسه با Dimensity 9400، افزایش عملکرد قابل توجهی را ارائه میدهد. پردازنده گرافیکی ARM Immortalis با ارائه ۱۲ هسته و پشتیبانی از ردیابی اشعه، به Dimensity 9400+ بازگشته است.
مدیاتک Dimensity 9400+ رونمایی شد
در مجموع، جدیدترین و بهترین چیپست مدیاتک دارای ۱۲ مگابایت حافظه نهان L3، به همراه ۱۰ مگابایت حافظه نهان سیستم و ۱۰ مگابایت SLC است. همچنین از رم LPDDR5X، حافظه UFS 4.0، وایفای ۷ سهباند با حداکثر پهنای باند ۷.۳ گیگابیت بر ثانیه، بلوتوث ۶.۰ با حداکثر سرعت ۱۲ مگابیت بر ثانیه، پنل WQHD+ با نرخ نوسازی ۱۸۰ هرتز و موارد دیگر پشتیبانی میکند. دایمنسیتی ۹۴۰۰+ فناوری Ultrasave 4.0 مدیاتک را در خود جای داده است که از ویژگیهای صرفهجویی در مصرف انرژی برای افزایش طول عمر باتری استفاده میکند و از مدل R1 DeepSeek نیز به صورت پیشفرض پشتیبانی میکند.
حداکثر دوربین پشتیبانی شده توسط دایمنسیتی ۹۴۰۰+ یک واحد ۳۲۰ مگاپیکسلی است و حداکثر ضبط ویدیو 8K 60FPS است. برای هوش مصنوعی، این چیپست به واحد پردازش عصبی ۸۹۰ مدیاتک متکی است که امکان هوش مصنوعی مولد درون دستگاه و هوش مصنوعی عاملدار را فراهم میکند و در عین حال تا ۲۰ درصد افزایش عملکرد در این زمینه را نیز ارائه میدهد. همانطور که در بالا ذکر شد، دایمنسیتی ۹۴۰۰+ و دایمنسیتی ۹۴۰۰ تفاوتهای کمی با هم دارند و اگرچه ما به موقع بنچمارکهایی را برای نشان دادن این تفاوتها ارائه خواهیم داد.
دیدگاه ها