دستمزد و هزینه‌های سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان در امسال

دستمزد و هزینه‌های سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان در امسال

یکی از مسائل بسیار مهم برای کسانی که به سیم‌کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان نیاز دارند، موضوع هزینه‌ها و دستمزد است. هزینه و دستمزدی که برای این پروژه‌ها باید پرداخت شود متغیر است و به چندین عامل مهم بستگی دارد. در این مطلب قصد داریم موضوع هزینه سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختماان را بررسی کنیم و با برخی از عوامل موثر بر هزینه آن آشنا شویم.

هزینه سیم‌کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان

این که هزینه سیم فیبر نوری تا خارج از ساختمان چقدر است را نمی‌توان به شکل دقیق گفت. این هزینه ممکن است همواره در حال تغییر باشد. همچنین عامل‌های زیادی در کنار هم قیمت سیم کشی فیبر نوری را مشخص می‌کنند. اما در در ادامه هزینه تخمینی اجرای سیم کشی فیبر نوری را در قالب یک جدول به شما ارائه کرده‌ایم.

نوع عملیات سیم‌کشیقیمت حدودی اجرا(هر متر)نوع کابل فیبر نوریقیمت حدودی اجرا(هر متر)
سیم‌کشی زمینی دستیاز ۴۰ تا ۵۰ هزار تومانسیم‌کشی با کابل‌های ظرفیت بالااز ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان
سیم‌کشی زمینی با استفاده از دستگاه ترنچاز ۲۵ تا ۳۵ هزار تومانفیوژن با میزان کر بالااز ۲۵ تا ۴۰ هزار تومان
سیم‌کشی هواییاز ۲۰ تا ۳۰ هزار تومانفیوژن با میزان کر پاییناز ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان
دستمزد و هزینه‌های سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان در امسال

چه فاکتورهایی بر هزینه سیم‌کشی فیبر نوری تاثیرگذار هستند؟

همانطور که گفته شد، هزینه سیم کشی فیبر نوری به هیچ عنوان یکسان نیست و تعرفه مشخصی برای آن وجود ندارد. چرا که این میزان هزینه براساس شرایطی که بر محیط حاکم می‌باشد، نوع پروژه و بسیاری از عوامل موثر دیگر تعیین می‌شود. از طرفی تعرفه مجموعه یا تیمی که شما برای اجرای پروژه سیم کشی در نظر دارید نیز می‌تواند باعث افزایش یا کاهش هزینه‌‌های سیم کشی فیبر نوری شود. پس در نهایت قیمت تجهیزات فیبر نوری بعلاوه هزینه خدمات پسیو فیبر نوری قیمت را مشخص میکند. در ادامه برخی دیگر از مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار بر هزینه سیم‌کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان را معرفی می‌کنیم.

متراژ محل اجرای پروژه

بدون تردید موضوع متراژ محل سیم‌ کشی فیبر نوری یکی از اصلی‌ترین معیارها برای تعیین دستمزد آن به شمار می‌آید. طبیعتا برای ساختمان‌هایی که از متراژ و مساحت بیشتری برخوردار هستند، هزینه سیم کشی فیبر نوری بالاتر خواهد بود.

به این دلیل که در این ساختمان‌های متراژ بالا، مطمئنا به تجهیزات و کابل‌های بیشتری نیاز می‌شود. از سوی دیگر تیم سیم کشی فیبر نوری، زمان بیشتری را به منظور اتمام پروژه صرف می‌کند؛ از این رو بدیهی است که دستمزد سیم کشی برای محیط‌های مساحت بالا بیشتر باشد.

نوع کابل

یکی دیگر از مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار بر روی هزینه سیم کشی فیبرر نوری، نوع کابلی است که در پروژه استفاده خواهد شد. کابل‌های فیبر نوری دارای ظرفیت‌ها و انواع گوناگونی هستند. نوع ایده‌آل کابل فیبر نوری برای یک فضا، به وسیله کارفرمای تیم اجراکننده تعیین می‌شود. در واقع کار فرما براساس متراژ، شرایط محیطی، مقدار به‌کارگیری افراد از شبکه کابلی متناسب را مشخص می‌کند و به کمک تیم خود برای شروع سیم کشی آماده می‌شوند. قیمت کابل‌های فیبر نوری با هم تفاوت دارند. برای مثال کابل‌هایی که از پهنای باند و ظرفیت بیشتری برخوردار باشند، به طور معمول قیمت بیشتر و البته کیفیت بالاتری در مقایه با سایر کابل‌ها دارند.

شیوه و بستر سیم‌کشی

از سایر عوامل موثر بر هزینه سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان می‌توان به شیوه سیم کشی و بستر آن اشاره کرد. این موضوع به نوع قرارگیری و همچنین اتصال کابل‌ها در محل اجرای پروژه مربوط می‌شود. برای اینکه سیم‌کشی فیبر نوری انجام شود، سه روش مختلف وجود دارند.

این سه روش عبارت‌اند از:

  • کف ساختمان
  • داخل سقف و دیوار
  • روکار

هر یک از این روش‌ها از ویژگی‌های خاص خود برخوردار است و باید براساس محل پروژه و همچنین نوع آن، یکی از این ۳ روش انتخاب شوند. به عنوان مثال استفاده از روش روکار هم ساده‌تر است و هم هزینه بالایی را در پی ندارد. اما به‌کارگیری این روش مطمئنا زیبایی ظاهری محل پروژه را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. از سوی دیگر روش داخل سقف و دیوار، زیبایی خاصی دارد و از استحکام مناسبی نیز برخوردار است.

این روش به برش یا حفر نیازی ندارد. در طرف دیگر روش کف ساختمان نیز دارای کاربرد بسیار زیادی است. استفاده این روش تاثیری بر روی زیبایی ظاهر محل پروژه نمی‌گذارد. اما برای اجرای آن به لوله‌های حفاظتی و همچنین میکرو داکت نیاز است. به طور کلی انتخاب هر یک از این روش‌ها، منجر به تغییر هزینه سیم کشی فیبر نوری تا خارج از ساختمان می‌شوند.

تلکام برنا

در خرید کابل و ثبت سفارش سیم‌کشی فیبر نوری دقت داشته باشید

در زمان خرید کابل فیبر نوری شما باید نکاتی بسیار زیادی را مد نظر داشته باشید که برای مثال می‌توان به نوع کابل، قدرت انتقال، کیفیت، قیمت، مقاومت در برابر عوامل محیطی و … اشاره کرد. علاوه بر این شما باید سفارش اجرای سیم‌ کشی فیبر نوری را به یک شرکت معتبر بسپارید که کلیه نکات و استانداردهای پروژه سیم‌ کشی فیبر نوری را رعایت کرده و از نیروهای متخصص در این زمینه برخوردار باشد.

مریم حدادی
من مریم حدادی هستم، علاقه‌مند به دنیای تکنولوژی و نویسنده تخصصی اخبار و مقالات مرتبط با گوشی‌های هوشمند. با بهره‌گیری از تجربه و دانش خود، به تحلیل و ارائه اطلاعات دقیق در مورد جدیدترین محصولات و فناوری‌های موبایل می‌پردازم.