درآمد دوم با طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار

درآمد دوم با طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار

دیوار اپلیکیشنی است که حداقل یک‌بار به سراغ آن رفته‌اید یا حتما اطرافتان افرادی هستند که به خرید و فروش محصولاتشان در این اپلیکیشن کاربردی مشغول هستند؛ اما چرا دیوار تا این اندازه محبوب شده است؟ آیا می‌توان به ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار به‌عنوان درآمد دوم نگاه کرد؟ جواب هر دو سوال در نکات مثبتی خلاصه شده است که این اپلیکیشن برای خریداران و فروشندگان به‌طور هم‌زمان فراهم می‌کند.

فرقی ندارد که فروشنده هستید یا خریدار، در هر صورت می‌توانید بدون هیچ واسطه‌ای به خرید یا فروش محصولاتتان در این برنامه بپردازید. در واقع، به‌عنوان یک فروشنده، حتی نیاز نیست که تولیدکننده یا واردکننده کالای خاصی باشید، با همین شرایط نیز فرصت‌های بی‌شماری برای فروش محصول رو‌به‌روی شماست. حالا به میزان درآمد اپلیکیشن دیوار در ماه فکر کنید! قطعا فوق‌العاده خواهد بود؛ به همین دلیل، قصد داریم تا به بررسی تمامی جوانب طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار بپردازیم.

​چرا باید به سراغ ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار برویم؟

در سال‌های اخیر، با افزایش دسترسی مردم به اینترنت و کالاهای دیجیتال، تحولات عمده‌ای در زندگی روزمره رخ داده است. یکی از مهم‌ترین این تحولات، تغییرات در روش خرید و فروش کالاهاست. در گذشته نه چندان دور، تقریبا همه افراد برای خرید به‌صورت حضوری به فروشگاه‌ها و مغازه‌ها مراجعه می‌کردند؛ اما امروزه این روش کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و خرید اینترنتی محبوبیت بیشتری یافته است. دلایل این تغییر واضح است؛ نه‌تنها زمان زیادی صرفه‌جویی می‌شود، بلکه می‌توان انواع کالاها را با ویژگی‌های مختلف به‌‌صورت هم‌زمان مشاهده کرد.

همچنین، در چند سال اخیر به دلایل مختلفی علاقه مردم به خرید کالاهای دست دوم افزایش یافته است. برخی افراد نیز ترجیح می‌دهند کالاهایی را که در منزل بلااستفاده هستند، بفروشند تا فضای بیشتری آزاد شود.

با توجه به این دو نکته، اهمیت طراحی اپلیکیشنی مشابه دیوار برای خرید و فروش کالاها روشن می‌شود. با ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار و بهره‌گیری از تکنیک‌های جدید و بهینه، می‌توانید سهم بزرگی از این بازار را کسب کرده و به سود خوبی دست یابید.

​مزایای طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار

علاوه‌بر این‌که می‌توانید به طراحی اپلیکیشن دیوار به‌عنوان منبع درآمد دوم برای کسب‌وکارتان نگاه کنید، از مزایای قابل توجه دیگری هم برخوردار خواهید شد که از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. ازجمله این مزایا عبارتند از:

  • تنوع محصولات: ساخت اپلیکیشن‌هایی مشابه دیوار، این امکان را فراهم می‌کنند تا محصولات در دسته‌بندی‌های مختلف و با تنوعی بی‌نظیر به کاربران نمایش داده شوند. درج تصاویر باکیفیت از محصولات نیز در افزایش نمایش آگهی و بیشتر دیده شدن آن موثر است.
  • خرید کالا بدون واسطه: خرید بدون واسطه از دیگر مزایای ساخت چنین اپلیکیشنی است؛ چرا که با حذف واسطه‌ها بین فروشنده و خریدار، می‌توان قیمت محصولات را کاهش داد و کاری کرد که هر دو طرف سود ببرند.
  • سهولت در استفاده: در دسترس بودن و استفاده راحت از اپلیکیشن‌های مشابه دیوار، سبب شده است تا افراد بیشتری به سراغ این برنامه‌ها بروند.
  • قابلیت نردبان و فوری: تمام امکاناتی که در سایت دیوار قرار دارند، در اپلیکیشن آن نیز قابل استفاده هستند. به‌عنوان مثال، با قابلیت نردبان و فوری این برنامه، می‌توان به بیشتر دیده شدن آگهی کمک کرد که در ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار نیز اجرا خواهد شد.

​امکانات ویژه اپلیکیشن‌های مشابه دیوار

اصلی‌ترین امکانات و ویژگی‌هایی که توسط بهترین شرکت برای طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار اجرا می‌شوند، شامل موارد زیر است:

  • حساب کاربری: امکان ثبت‌نام با شماره تلفن همراه و ایجاد حساب کاربری
  • ثبت آگهی: امکان ثبت آگهی از طریق فرم‌های سفارشی‌شده
  • دسته‌بندی آگهی: امکان ایجاد دسته‌بندی برای آگهی‌های ثبت ‌شده
  • جستجوی آگهی: امکان جستجوی آگهی‌های مورد نظر در دسته‌بندی‌های مختلف
  • چیدمان محتوای آگهی: امکان طراحی محتوای آگهی‌ها به‌صورت دلخواه با ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار
  • فرم‌ساز پیشرفته: جمع‌آوری انواع مختلف محتوا مانند متن، عکس، مکان و ‌‌…
  • دکمه تماس: پنهان کردن شماره آگهی‌دهنده و امکان تماس با کلیک روی دکمه
  • پوش نوتیفیکیشن: امکان ارسال پوش نوتیفیکیشن به کاربران

علاوه‌بر همه این امکانات، با طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار، قابلیت‌های لازمی همچون بلاگ، امکان اتصال به درگاه پرداخت، ویدیو، فروشگاه آنلاین، پادکست، فروش فایل، چت پشتیبانی، محاسبه خودکار قیمت‌ها و فرم پیشرفته را نیز دریافت خواهید کرد. 

​ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار برای چه افرادی مناسب است؟

اشاره کردیم که ساخت اپلیکیشن‌هایی با قابلیت برنامه دیوار می‌تواند واسطه‌ها را حذف کرده و شرایطی را فراهم کند تا خریدار و فروشنده در بستری امن با هم در ارتباط باشند؛ اما چنین ویژگی برای چه کسب‌وکارهایی لازم است؟ در حقیقت، برای تمامی کسب‌وکارهایی که می‌خواهند کاربر یا مشتری را به فروشنده وصل کنند، کاربردی و مناسب است.

اپلیکیشن آگهی املاک و مشاور املاک، اپلیکیشن آگهی استخدامی، اپلیکیشن آگهی فروش لوازم الکتریکی، اپلیکیشن آگهی فروش پرندگان، اپلیکیشن آگهی فروش خودرو و … ازجمله مواردی هستند که می‌توانند از قابلیت‌های طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار به خوبی بهره‌مند شده و سود قابل توجهی هم از این طریق به‌دست آورند؛ چرا که دسته‌بندی محصولات در این اپلیکیشن‌ها بسیار متنوع خواهد بود و صفحات خرید و فروش به‌صورت کاملا کاربرپسند طراحی می‌شوند تا هر فردی بتواند به راحتی به فعالیت در این برنامه‌ها بپردازد.

نحوه طراحی اپلیکیشن‌های مشابه دیوار

تیم طراحی اپلیکیشن برای ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار از روش‌های متعددی می‌تواند استفاده کند که انتخاب آن‌ها به سفارش مشتری، نیازها، سلیقه او و البته هزینه‌ای که می‌خواهد بپردازد، بستگی دارد.

روش‌های متداولی که برای طراحی این گونه اپلیکیشن‌ها به‌کار برده می‌شوند، شامل موارد زیر است:

​ساخت اپلیکیشن با قالب آماده

یکی از راه‌های ساده‌ برای ایجاد اپلیکیشنی مانند دیوار، استفاده از یک قالب مشابه دیوار است که بهترین گزینه ممکن است. این اپلیکیشن‌ها از پیش‌ طراحی شده‌اند و می‌توانید برای ایجاد اپلیکیشن دیوار خود از این قالب‌ها استفاده کنید.

​ساخت اپلیکیشن به‌صورت اختصاصی

شیوه دیگری که کمی هزینه‌بر و البته وقت‌گیر است، ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار به‌صورت اختصاصی و با توجه به نیازها و کارکردهای مورد نظر مشتری است. شاید استفاده از قالب‌های آماده راحت‌تر باشد؛ اما نتیجه دقیقا مطابق همان چیزی نخواهد بود که می‌خواهید؛ بنابراین، اگر می‌خواهید که خواسته‌های شما به‌طور کاملا سفارشی توسط تیم برنامه نویسی اجرا شوند، به طراحی اختصاصی نیاز خواهید داشت.

در این شیوه، کافیست امکانات و خدمات مورد نظر خود را همراه با سناریوی عملکرد برنامه برای تیم شرکت طراحی اپلیکیشن ارسال کنید تا کارشناسان با بررسی تمام جوانب، هزینه نهایی آن را به اطلاع شما برسانند. در صورت توافق طرفین، پروژه آغاز خواهد شد و در آخر، اپلیکیشنی کاملا کاربردی خواهید داشت.

​ساخت اپلیکیشن به‌صورت اختصاصی

​میزان درآمد اپلیکیشن دیوار در ماه چقدر است؟

پرسشی که این روزها در ذهن کاربران شکل گرفته و روزبه‌روز پررنگ‌تر می‌شود، به گونه‌ای که بارها در تماس‌های تلفنی یا از طریق ایمیل از متخصصین گروه طراحان ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار پرسیده می‌شود، این است که درآمد دیوار از کجاست؟ ثروت صاحب دیوار چقدر است؟ سایت‌های دیوار و شیپور که ماهانه هزینه‌های زیادی را برای تبلیغات، نیروی انسانی و سرور صرف می‌کنند، از چه راهی درآمدزایی خواهند کرد؟

بخش اعظم خدمات اپلیکیشنی شبیه دیوار رایگان است و تنها آپشن‌های محدودی مانند آگهی‌های فوری یا آگهی‌های استخدام نیاز به پرداخت هزینه دارند؛ اما این درآمد به حدی نیست که جوابگوی هزینه‌های جاری آن‌ها باشد. لذا در پاسخ به این سوال، گزینه‌ای که بیشتر احتمال دارد برای کسب درآمد این پلتفرم درست باشد را تحلیل و بررسی می‌کنیم.

​جایگاه اپلیکیشن مشابه دیوار بین مردم

هدف از ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار این است که با زندگی روزمره مردم گره بخورد. زمانی که نیاز به برنامه‌ای شبیه دیوار به بخشی جدانشدنی از زندگی مردم تبدیل شود، آنگاه می‌توان تمام آگهی‌ها را با دریافت مبلغی اندک منتشر کرد. این رویکرد شبیه به نان است که بخشی از غذای روزانه مردم است و افزایش قیمت آن، تاثیری در کاهش خرید مردم نخواهد داشت.

​تمرکز بر وجه نقد مردم

با توجه به نوع خدماتی که اپلیکیشن‌های شبیه به دیوار ارائه می‌دهند، روشی که ممکن است برای درآمدزایی مدنظر داشته باشند، تمرکز بر درآمدزایی از طریق کسب‌وکارهای کوچک و افراد عادی است. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید لوازم خانگی خود را بفروشید، با انتشار آگهی در چنین سایتی، می‌توانید در عرض یک یا دو روز، آنها را به قیمت مناسب به فروش برسانید. بنابراین، آیا بهتر نیست به جای اینکه لوازم خانگی خود را با قیمت کمتر به سمساری بفروشید، حدود ۲۰ هزار تومان یا ۳۰ هزار تومان بابت ثبت آگهی در سایت مذکور پرداخت کنید؟

قیمت طراحی اپلیکیشن دیوار

ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار با تمامی قابلیت‌ها و امکانات فعلی آن هزینه‌ای قابل توجه دارد. با جستجویی ساده می‌توانید میزان هزینه‌ها را از چند صد هزار تومان تا چند صد میلیون تومان در بازار مشاهده کنید. به دلیل تنوع در قابلیت‌ها و کیفیت، انتخاب بهترین گزینه برای ساخت یک اپلیکیشن مشابه دیوار روشن نیست.

به هر حال، با درخواست نمونه تست و بررسی امکانات و قابلیت‌ها، می‌توانید از طریق تطبیق آن با بودجه خود، به بهترین قیمت اپلیکیشن دیوار برای سفارش اپلیکیشن خود برسید. شرکت‌های برنامه‌نویسی اپلیکیشن معمولا هزینه‌های بالایی برای ساخت این نوع اپلیکیشن‌ها درخواست می‌دهند، و هزینه نگهداری و پشتیبانی نیز به صورت جداگانه و مدت‌دار محاسبه می‌شود. بهترین راهکار این است که به دنبال بهترین شرکت برای طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار باشید و عوامل موثر بر افزایش یا کاهش قیمت طراحی اپلیکیشن دیوار را بشناسید.

​عوامل موثر بر هزینه طراحی اپلیکیشن‌های مشابه دیوار

وقتی صحبت از قیمت اپلیکیشن دیوار می‌شود، باید عواملی که بر ساخت و راه اندازی این برنامه تاثیرگذارند را به خوبی بشناسید تا بتوانید با در نظر داشتن تمامی هزینه‌ها، به اپلیکیشنی کارآمد و مشابه دیوار دست یابید. پلتفرم‌های پشتیبانی شده، روش توسعه و ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار، طراحی و توسعه گرافیکی، ویژگی‌ها و امکانات مورد نظر و …، همه ازجمله عوامل موثر بر افزایش یا کاهش هزینه طراحی این اپلیکیشن هستند.

  • طراحی و توسعه گرافیکی اپلیکیشن: طراحی و توسعه المان‌ها، ظاهر کلی اپلیکیشن و سایر ویژگی‌های گرافیکی، تاثیر بسزایی بر هزینه‌ها دارند؛ به‌طوری که هر چه طراحی اپلیکیشن پیچیده‌تر و از نظر گرافیکی زیباتر باشد، هزینه‌ها افزایش خواهد یافت.
  • پلتفرم‌های قابل پشتیبانی: این‌که اپلیکیشن روی یک پلتفرم مثل اندروید قابل نصب باشد یا هر دو نسخه iOS و اندروید قابل دسترسی باشند، می‌تواند هزینه بیشتری برای شما به همراه داشته باشد.
  • ویژگی‌ها و امکانات خاص: هر چه امکانات و ویژگی‌های منحصربه‌فرد بیشتری برای طراحی اپلیکیشن مشابه دیوار در نظر داشته باشید، طبیعتا هزینه‌ها نیز افزایش خواهند یافت.
  • امنیت اپلیکیشن: امنیت قطعا یکی از مهم‌ترین فاکتورها در ساخت این مدل اپلیکیشن است و بدیهی است، هر چه لایه‌های امنیتی برنامه بیشتر باشند، هزینه ساخت نیز بیشتر خواهد بود.
​با ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار، چگونه تبلیغات خود را شروع کنیم؟

​با ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار، چگونه تبلیغات خود را شروع کنیم؟

برای ترغیب عموم به نصب اپلیکیشن، نیاز به جلب توجه و اعتماد آنان داریم. ممکن است باور کردن این موضوع سخت باشد، اما اپلیکیشنی مانند دیوار مسیر سخت‌تری را پشت‌سر گذاشته است؛ زیرا در آن زمان، مردم با چنین اپلیکیشن‌هایی آشنا نبودند. روش‌های زیر می‌توانند به شما در بیشتر شناخته شدن اپلیکیشن مورد نظرتان حتی در رقابت با دیوار، کمک کنند.

​ابتدای کار، اختصاصی عمل کنید

در یک حوزه و دسته‌بندی خاص فعالیت کنید. برای مثال، اپلیکیشن کیلید این کار را انجام داد و در حوزه املاک از دیوار پیشی گرفت.

​سیستم خود را از آگهی پر کنید

مشخص است که در ابتدا هجوم کاربران به سمت اپلیکیشن شما نخواهد بود؛ زیرا آگهی وجود ندارد. برای جذب آگهی، می‌توانید با کسب اجازه از صاحبان آگهی، آن‌ها را از دیوار یا اپلیکیشن‌های دیگر کپی کرده و در اپلیکیشن خود قرار دهید.

​با شروع فعالیت، هزینه‌ای دریافت نکنید

دیوار نیز هنوز در بسیاری از دسته‌بندی‌ها هزینه‌ای دریافت نمی‌کند. این کار برای جذب کاربران به اپلیکیشن شما مفید است و به ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار کمک می‌کند.

کلام آخر

اگر کسب‌وکار شما به‌صورت خرید و فروش محصولات یا خدمات است و می‌خواهید با راه‌اندازی یک سایت یا اپلیکیشن به درآمد بیشتری برسید، می‌توان گفت که طراحی اپلیکیشنی مشابه دیوار که از قابلیت‌ها و امکانات لازم برخوردار است، گزینه ایده‌آلی است.

البته، برای ساخت اپلیکیشن مشابه دیوار به تیم یا شرکتی نیاز دارید که طراحی رابط کاربری حرفه‌ای، گرافیک، ساختار اطلاعاتی و سهولت در استفاده از اپلیکیشن را اولویت خود قرار دهند؛ بنابراین، اگر علاقه‌مند به طراحی اپلیکیشنی مشابه دیوار هستید، کارشناسان و متخصصان شرکت آرناد آماده ارائه بهترین خدمات به شما هستند.

مریم حدادی
من مریم حدادی هستم، علاقه‌مند به دنیای تکنولوژی و نویسنده تخصصی اخبار و مقالات مرتبط با گوشی‌های هوشمند. با بهره‌گیری از تجربه و دانش خود، به تحلیل و ارائه اطلاعات دقیق در مورد جدیدترین محصولات و فناوری‌های موبایل می‌پردازم.